Търсене

Идеи за романтичен подарък

Вижте нашите предложения за романтични подаръци!

Кажете “Обичам те” по оригинален начин. Кой не обича подаръци? Демонстрирайте специално внимание, като зарадвате половинката си с повод или без с нестандартни и романтични подаръци, подходящи за празника на влюбените Свети Валентин, подаръци за двойки, подаръци за влюбени, точния подарък за годишнина, подаръци показващи любов.

Вижте нашите предложения за романтични подаръци:

Летящ фенер Розова мечта

Подари Розов летящ фенер

Пожелайте си най-съкровените желания, запалете фенерите и се наслаждавайте на гледката заедно с половинката си как мечтите ви политат към небето.


14 любовни предизвикателства

Подари 14 любовни предизвикателства

Предизвикай своята половинка да извършите заедно предизвикателствата, описани на папируса и ги отбележете щом ги направите. Подарете си нови споделени незабравими и забавни моменти с любим човек, запалете пламъка на любовта.

Подарете самостоятелно или в допълнение към друг подарък.


Обичам те на 100 езика

Подари Обичам те на 100 езика

Кажи “Обичам те” на 100 езика! Най-романтичният подарък пристига при Вас в кутийка във формата на сърце и съдържа “Обичам те” на 100 различни езика и ароматна роза, а дъното е покрито със сърчица.


50 причини да избера теб + свещ Любов

Подари 50 причини защо избрах точно теб и свещ Любов

Изрази любовта си по изключително романтичен начин, чрез 50 причини, поради които избрах точно теб, написани на папируси и положени в стилна червена кутийка, а конфети под формата на сърчица допълват любовния изглед на подаръка. Свещ Любов е червена свещичка в бурканче, затворено с коркова тапа.


101 причини за любов + чаша Любов

Подари 101 причини да те обичам и стъклена чаша Любов

Вземи уникален подарък от 101 причини да обичате половинката си, ако искате да изразите любовта си по един оригинален начин. Романтичен подарък, който ще остави половинката Ви без думи. Подарък, чрез който можете да изкажете на човека на сърцето си всичко, което обичате в него.

Започнете деня си с кафе или чай в стъклена чаша с дръжка и цветен принт на сърчица. Вземете чашата като подарък за любим човек или за себе си и стартирайте деня с любов.


Обичам те на 100 езика + Перла на късмета

Подари Обичам те на 100 езика и Перла на късмета!

Кажи “Обичам те” на 100 езика! Най-романтичният подарък пристига при Вас в кутийка във формата на сърце и съдържа “Обичам те” на 100 различни езика и ароматна роза, а дъното е покрито със сърчица.

Перла на късмета е поставена в подаръчна кутия, което я прави прекрасен подарък, както за Ваш близък, така и за самите Вас. Трябва да извадите перлата и да я поставите в медальон с фино колие от родий. Всеки цвят на перла носи различно послание за притежателя ѝ:

Бяла - Мъдрост

Кремаво - Успех

Праскова - Здраве

Лилаво - Богатство

Черно – Любов

Перлите са съкровището на морето и се смятат за “подарък от боговете”.


101 причини за любов

Подари 101 причини да те обичам

Вземете уникален подарък от 101 причини да обичате половинката си, ако искате да изразите любовта си по един оригинален начин. Романтичен подарък, който ще остави половинката Ви без думи. Подарък, чрез който можете да изкажете на човека на сърцето си всичко, което обичате в него.


#подарък #романтиченподарък #podarak #podaruk #podaryk #romantichenpodaryk #pomantichenpodarak