Търсене

Идеи за подарък за Осми Март

Зарадвайте любима жена за най-женския празник!

Демонстрирайте внимание, грижа и нежност всеки един ден от годината, но направете празника неповторим с нашите специално подбрани подаръци за мама, баба, леля, колежка, учителка, съпруга, приятелка и най-вече любимата жена.

Вижте нашите предложения за подаръци за Осми Март:

Комплект Обичам те, мамо

Подари комплект Обичам те, мамо, включващ - рамка за снимка Mom, гривна Mama и дървена вечна роза

Кажи Обичам те на най-специалната жена в живота ти чрез този трогателен и мил подарък. Запечатай семеен спомен с рамка за снимка и надпис Mom. Рамката е подходяща както за стена, така и за бюро или рафт. Ако поставите Ваша снимка от мил момент, ще постигнете много впечатляващ и трогателен подарък.

Оригинално допълнение към подаръка е вечна роза, която дава възможност да направите запомнящ се подарък, който да остане приятна емоция завинаги. Направена е от дърво и е в тъмно лилав цвят. С нея можете да изненадате Вашата любима жена.

Гривна Мама е подарък, който ще бъде неотлъчно и ежедневно с човека, на който бъде подарена. Отива на всякакво облекло и е скъп спомен от любимото дете.


Комплект Благодаря ти, мамо

Подари комплект Благодаря ти, мамо, включващ - Благодаря на 33 езика, Послание в бутилка и рамка за снимка Mom

Кажи Благодаря на най-специалната жена в живота ти чрез този трогателен и мил подарък. Запечатай семеен спомен с рамка за снимка и надпис Mom. Рамката е подходяща както за стена, така и за бюро или рафт. Ако поставите Ваша снимка от мил момент, ще постигнете много впечатляващ и трогателен подарък. Кажи Благодаря на 33 езика. Един неповторим начин да изразите благодарността си и да остане незабравим спомен. Напишете послание в бутилка с думите, които искате да се запечатат завинаги и го поставете в малко шишенце, пълно с листчета от рози.


Комплект Перфектна домакиня

Подари Комплект за перфектната домакиня

Зарадвай модерната домакиня с този практичен комплект, който включва престилка, ръкохватки в стил Pop Art, дървена дъска с цветен принт и подарък формички за мъфини. Комплектът не само ще стои добре във всяка кухня, но и ще бъде изключително полезен на стопанката на дома.#podarak #osmimart #подарък #8mart #8март #podarakzamama #podarakzababa #подаръкзамама #подаръкзабаба