Търсене

Идеи за подаръци за жена

Разгледайте нашите идеи за подарък за жена. Изненадайте със забавен и различен подарък за майка, баба, дъщеря, сестра, колежка, приятелка. Зарадвайте любима жена с повод или без, просто защото го заслужава!

Разполагаме с подбран асортимент от интересни и оригинални подаръци и подаръчни комплекти, подходящи за всякакви поводи - подарък за рожден ден и имен ден, романтичен подарък за приятелка, съпруга, любима жена.

Вижте нашите предложения за подаръци за жена:


Кутия с диаманти

Подари органайзер за четки за грим със стилни диаманти

Вземи за себе си или за любим човек, който има нужда от изискано и красиво организиране и подреждане на тоалетка. Артикулът е предназначен за поставяне и съхранение на четки за грим, а капакът се затваря плътно и ги предпазва от замърсяване, влага и прах.


Благодаря на 33 езика

Подари Благодаря на 33 езика

Кажи “Благодаря!” на 33 различни езика. Един неповторим начин да изразите благодарността си към близък човек. Подарък, който без съмнение ще бъде незабравим спомен и ще остави много усмивки.


Перла на късмета

Подарък перла на късмета пристига при Вас в подаръчна кутия, което го прави прекрасен подарък, както за Ваш близък, така и за самите Вас. Трябва да извадите перлата и да я поставите в медальон с фино колие от родий. Всеки цвят на перла носи различно послание за притежателя ѝ:

Бяла - Мъдрост

Кремаво - Успех

Праскова - Здраве

Лилаво - Богатство

Черно – Любов

Перлите са съкровището на морето и се смятат за “подарък от боговете”.


Обичам те на 100 езика + 3 летящи фенера

Поради Обичам те на 100 езика и 3 летящи фенера!

Кажи “Обичам те” на 100 езика! Най-романтичният подарък пристига при Вас в кутийка във формата на сърце и съдържа “Обичам те” на 100 различни езика и ароматна роза, а дъното е покрито със сърчица. Пожелайте си най-съкровените желания, запалете фенерите и се наслаждавайте на гледката заедно с половинката си как мечтите ви политат към небето.

Ако искате да изразите любовта си по един оригинален и много романтичен начин, изберете този подарък и няма да сбъркате!


Послание в бутилка

Искате да зарадвате любим човек, но търсите оригинален начин? На помощ идва една неостаряваща идея, носена по вълни хиляди години. Напишете думите, които да се запазят завинаги към обекта на желанията Ви на листче и го поставете в малко шишенце, пълно с листчета от рози.

Подарете самостоятелно или в допълнение към друг подарък.


Кутия за бижута Любов

Вземи практичен и красив подарък, от който има нужда всяка жена - кутия за бижута. Кутията е с форма на сърце с дантела, във вътрешната страна е мека, има огледало и отделения за пръстени, обеци и колиета.


Чаша Любов

Подари Стъклена чаша Любов

Започнете деня си с кафе или чай в стъклена чаша с дръжка и цветен принт на сърчица. Вземете чашата като подарък за любим човек или за себе си и стартирайте деня с любов.


#подарък #подаръкзажена #podarak #podarakzajena #podarykzajena #podarukzajena