Търсене

Идеи за подарък за дом или офис

Открийте идеи за оригинални подаръци за дом и офис, които да внесат допълнително уют и комфорт в помещението. Зарадвайте с точния подарък за нов дом младо семейство или Ваши приятели, изненадайте колега в офиса или вземете за себе си и Вашият собствен дом и офис.

Вижте нашите предложения за подаръци за дом или офис:

Комплект Семейство

Подари комплект Family - рамка за 2 снимки и Семейни правила

Запечатай семейните спомени с рамка с място за 2 снимки и надпис Family. Рамката е подходяща както за стена, така и за бюро или рафт. Ако поставите Ваши снимки от мил момент, ще постигнете много впечатляващ подарък.

Вкарай ред в домакинството с тези правила, гравирани с любов върху стилна дървена табелка или я подари на млада двойка или младо семейство за новия им съвместен живот. При спазване на правилата получавате гаранция за семейно щастие.Табелката Семейни правила е изработена от дърво, със старинен ефект и канапче за закачане на стена.


14 любовни предизвикателства + 2 чаши Любов

Подари 14 любовни предизвикателства и 2 чаши Любов

Предизвикай себе си и половинката си с 14 папирусчета, всяко от което съдържа различно предизвикателство, което да направите заедно с любимия човек. Забавлявайте се заедно с този оригинален подарък, който ви гарантира много усмивки и незабравими моменти.

Започнете деня си с кафе или чай в стъклена чаша с дръжка и цветен принт на сърчица. Вземете чашата като подарък за любим човек или за себе си и стартирайте деня с любов.


Рамка за снимка Любов

Подари Рамка за снимка Любов

Сложете в рамката снимка на Вас и Вашият любим човек и получавате уникален подарък, който ще Ви напомня от рафт, бюро или стена за Вашата любов.

Рамката е изработена от пластмаса, оцветена в червено и с релефни сърчица, а върху снимката има стъкло.


Комплект аксесоари за вино

Подари комплект аксесоари за вино

Вземи аксесоари за вино, подредени в стилна дървена кутия под формата на чаша във винен цвят. Оригинален подарък, който не само ще влезе в употреба, но и изглежда ефектно във всеки дом и офис.


Посади с любов

Подари Посади с любов

Искате по оригинален начин да зарадвате любител на цветята? Направете мил жест с подарък от сърце. Комплект Посади с любов включва дървена щипка под формата на цвете и пакетче семенца. Посадете семенцата с любов, а щипката може да използвате за снимка или бележка.


Рамка за снимка с бебешки отпечатък за момче

Подари Рамка за снимка с бебешки отпечатък за момче

Прекрасен подарък за новородено - рамка за снимка в синьо с мастилница и място за отпечатък на бебешка ръчичка и отпечатък на бебешко краче. Рамката позволява да се постави на бюро, рафт или на стена.


Рамка за снимка с бебешки отпечатък за момиче

Подари Рамка за снимка с бебешки отпечатък за момиче

Прекрасен подарък за новородено - рамка за снимка в розово с мастилница и място за отпечатък на бебешка ръчичка и отпечатък на бебешко краче. Рамката позволява да се постави на бюро, рафт или на стена.


#подарък #подаръкзаофис #подаръкзадом #подаръкзановдом #подаръкзасемейство #podarak #podaryk #podarakzadom #podarakzaofis #podarykzadom #podarykzaofis #podarukzadom #podarukzaofis