Търсене

Идеи за подаръци за рожден ден и имен ден

Разгледайте нашите идеи за подарък за рожден ден, подарък за имен ден, подарък за годишнина, подарък за рожден ден на жена, подарък за рожден ден на мъж, подаръци за дете и други. В тази категория сме подбрали интересни подаръци, които да зарадват близките Ви и да ги накарат да се почувстват специални на личния им празник.

Вижте нашите предложения за подаръци за рожден ден и имен ден:LED комплект за рожден ден с чаша и играчка

Вземи LED комплект за рожден ден

Комплектът съдържа керамична чаша с лъжичка, подходяща за кафе, чай и други напитки и плюшено бухалче, опаковани в LED кутия. Подходящ е за подарък за рожден ден на момиче, приятелка, детски рожден ден или за празника на нежната Ви половинка.


Чашата на Майстора

Подари чаша на майстора, който може да поправи всичко

Имаш любим човек поправящ всичко или просто си благодарен за добре свършена работа? Идеалният подарък, който търсиш, е налице!


50 причини защо избрах точно теб

Подари 50 причини защо избрах точно теб

Изрази любовта си по изключително романтичен начин, чрез 50 причини, подари които избрах точно теб, написани на папируси и положени в стилна кутийка, а конфети под формата на сърчица допълват любовния изглед на подаръка.


Комплект Парти за рожден ден

Вземи Комплект с парти аксесоари за рожден ден

Аксесоарите са неразделна част от всяко цветно и забавно парти, а ние Ви ги предлагаме в този комплект за рожден ден. Вземете Комплект с парти аксесоари за рожден ден, включващ забавни аксесоари за снимки, парти очила и парти свирки.


Чаша Коте

Подари Чаша с коте

Започни деня си с кафе или чай в керамична матова чаша с дръжка в розово с релефно котенце “покатерено” на нея. Вземете чашата като подарък за любим човек или за себе си. Може да използвате котето, за да закрепите кончето от пакетчето си чай.


#подарък #подаръкзарожденден #podarak #podaruk #podaryk #podarakzarojdenden #podarykzarojdenden #podarukzarojdenden