Търсене

Идеи за подаръци за мъж

Намирането на подходящ подарък за мъж съвсем не е лесна задача. Независимо дали търсите подарък за приятел, колега, брат, баща, дядо, съпруг или любимия мъж, тук сте на правилното място!

При нас ще откриете интересни и практични идеи за подаръци, подходящи за поводи от всякакъв тип - подаръци за юбилей, подаръци за рожден ден и имен ден, както и подаръчни комплекти.

Вижте нашите предложения за подаръци за мъж:

Комплект на майстора с инструменти

Подари комплект за майстора, който може да поправи всичко

Имаш любим човек, който поправя всичко или просто си благодарен за добре свършена работа? Идеалният подарък, който търсиш, е налице!

Комплектът включва керамична чаша с надпис и дръжка с формата на гаечен ключ, както и два задължителни инструмента, неизменна част от ежедневието на всеки истински майстор.


Шише граната с 2 шота

Подари Шише граната и 2 шота

Вземи керамичен комплект, включващ шише във формата на граната и 2 броя чашки. Оригинален подарък, който не само ще влезе в употреба, но и изглежда ефектно във всеки дом и офис.


Термос Патрон - 550 мл

Подари Термос Патрон 550 мл

Уникален термос с форма на куршум за кафе и чай, изработен от неръждаема стомана. Термосът притежава защита от разливане и пропускане, като запазва температурата на напитката от 12 до 24 часа.


Шише гаечен ключ + 6 чашки

Подари Шише гаечен ключ с 6 чашки

Вземи керамичен комплект, включващ шише във формата на гаечен ключ и 6 броя чашки. Оригинален подарък, който не само ще влезе в употреба, но и изглежда ефектно във всеки дом и офис.


Комплект аксесоари за вино

Подари комплект аксесоари за вино

Вземи аксесоари за вино, подредени в стилна дървена кутия под формата на чаша във винен цвят. Оригинален подарък, който не само ще влезе в употреба, но и изглежда ефектно във всеки дом и офис.


Чаша Череп

Подари чаша Череп

Искате да съчетаете оригиналност и удобство? Изборът на подарък за мъжката половина от света невинаги е лесна задача. Вземете тази ефектна чаша във формата на череп с дръжка ”кости”, подходяща както за топли, така и за студени напитки. Изработена от плътно стъкло, чашата е с уникален дизайн и е ефектен подарък за всеки.


Термос Патрон - 350 мл

Подари Термос Патрон

Уникален термос с форма на куршум за кафе и чай, изработен от неръждаема стомана в матов тъмно зелен цвят. Термосът притежава защита от разливане и пропускане, като запазва температурата на напитката от 12 до 24 часа.


#podarak #podarakzamaj #podarykzamyj #podarakzamazh #подарък #подаръкзамъж