Търсене

Идеи за подаръчни комплекти

Разгледайте различните ни предложения за подаръчни комплекти, в които ще откриете точния подаръчен комплект за подарък за жена, подарък за мъж, подаръци за рожден ден, подаръци за имен ден, подарък за сватба, забавни подаръци, практични подаръци и романтични подаръци и други креативни идеи, подходящи за всякакви поводи, а защо не и без повод...

Вижте нашите предложения за подаръчни комплекти:

Комплект Bad Hair Day

Подари комплект Bad Hair Day

Всички имаме дни, в които косата ни има “собствено мнение”. На помощ идва комплект Bad Hair Day, съдържащ керамична чаша за кафе и чай със закачлив надпис и дръжка във формата на четка за коса, четка с огледало в едно - компактен аксесоар, подходящ за укротяване и на най-буйните коси и скрънчи ластик за бърза небрежна прическа. Комплектът е подходящ подарък както с повод, така и без.


Комплект Релакс

Подари комплект за релакс

Всеки има нужда от почивка след дългия работния ден. Откраднете време за себе си в забързаното ежедневие с удобна хавлиена лента за коса, ароматна свещ, ухаеща на ободряващо сетивата кафе и отпуснете излишното напрежение чрез релакс книжка за оцветяване.

Комплектът се предлага в удобна и лесно преносима метална кутия за съхранение, която винаги може да Ви влезе в употреба.


Обичам те на 100 езика + чаша Любов

Подари Обичам те на 100 езика и стъклена чаша Любов

Кажи “Обичам те” на 100 езика! Най-романтичният подарък пристига при Вас в кутийка във формата на сърце и съдържа “Обичам те” на 100 различни езика и ароматна роза, а дъното е покрито със сърчица.

Започнете деня си с кафе или чай в стъклена чаша с дръжка и цветен принт на сърчица. Вземете чашата като подарък за любим човек или за себе си и стартирайте деня с любов.


Комплект на майстора с грамота и инструмент 9 в 1

Подари комплект за майстора, който може да поправи всичко

Имаш любим човек, който поправя всичко или просто си благодарен за добре свършена работа? Идеалният подарък, който търсиш, е налице!

Комплектът включва керамична чаша с надпис и дръжка с формата на гаечен ключ, както и дървена грамота със забавен надпис и инструмент 9 в 1 - компактна отвертка под формата на химикал с 9 броя магнитни накрайници, неизменна част от ежедневието на всеки истински майстор.


Комплект на майстора с грамота и инструмент 18 в 1

Подари комплект за майстора, който може да поправи всичко!

Имаш любим човек, който поправя всичко или просто си благодарен за добре свършена работа? Идеалният подарък, който търсиш, е налице!

Комплектът включва керамична чаша с надпис и дръжка с формата на гаечен ключ, както и дървена грамота със забавен надпис и инструмент 18 в 1. Инструментът притежава: линийка, отварачка за консерви и писма, различни отвертки, гаечни ключове, стойка за смартфон и отварачка за бутилки. Инструмент 18 в 1 е изработен от закалена стомана и е с размерите на кредитна карта, което го прави изключително компактен и лесен за носене навсякъде, неизменна част от ежедневието на всеки истински майстор.


14 предизвикателства + 3 летящи фенера

Подари 14 любовни предизвикателства и 3 бр. летящи фенери

Предизвикайте своята половинка да извършите заедно предизвикателствата, описани на папируса и ги отбележете щом ги направите. Подарете си нови споделени незабравими и забавни моменти с любим човек. Пожелайте си най-съкровените желания, запалете фенерите и се наслаждавайте на гледката заедно с половинката си как мечтите ви политат към небето.


#подарък #комплект #комплекти #подаръчникомплекти #подаръченкомплект #podaryk #podarak #podaruk #podarachenkomplekt #podarachnikomplekti